از آنجایی که خیار دارای ویتامین های آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز،کلسیم و سلولوز است، توصیه می شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.

وی افزود:  برای از بین بردن یبوست در دوران بارداری مصرف خیار توصیه می شود و همچنین خوردن پوست خشک خیار سبز زایمان را آسان می کند و لازم به ذکر است ن حامله قبل از درد باید از مصرف خیار خود داری کنند.

خوردن خیار در بارداری، فایده دارد یا ضرر؟



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پارکور فریدونشهر اخبار متنوع نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور بهترین آهنگ پیشواز اهل البيت[عليهم السلام] بحران چهارم تابلو برق تهویه نوین ایرانیان خانه بازي کودک در کرج